V torek, 22. septembra, je v naših prostorih prijetno dišalo po gobah. Nismo jih kuhali, smo pa vseeno doživeli poslastico, ko smo izvedeli ogromno novih in uporabnih informacij, ki so jih delili z nami strokovnjaki Gobarskega društva Novo mesto; predsednik Jože Kočjaž, Jelka Huč in determinator, samostojni svetovalec Mitja Novak, ki je vodil predavanje.
Vsem se najlepše zahvaljujemo za sodelovanje in strokovno izvedbo, pa tudi za vse gobe, ki so jih prinesli s sabo.
Vam povem, da se splača biti njihov član.
To so ves čas v hostah, se družijo, kuhajo, hodijo na izlete in delijo znanje o gobah. Lepo je biti med tako pozitivnimi ljudmi, da ne rečem še, kako koristno, da znaš v lonec vtaknit še kakšno drugo gobo razen tistih nekaj, ki jih vsi poznamo in čakamo vsak na svojem ˝placu˝.
Z veseljem sprejmejo vsakega medse in so veseli novih članov, s katerimi delijo svoje znanje. Najdete jih na spodnji povezavi,
In veste kaj vam povem, kar naj vam bo žal vsem, ki niste prišli. Mi smo izvedeli kje rastejo, pa ne bomo povedali naprej ?
Tako da se splača biti član našega društva. Vedno se potrudimo, da so vam na voljo zanimiva in uporabna predavanja ali delavnice.
Kmalu se vidimo na naslednjih, ki bodo že jesensko obarvana.
Vsem obiskovalcem se zahvaljujemo za lepo udeležbo.